Laiko juosta

 

Kviečiame į bibliotekos atidarymą!


 

Rugsėjo 7 d. 14 val. Lietuvos audiosensorinė biblioteka (LAB) oficialiai atveria atsinaujinusio ir dar labiau prieinamo pastato Vilniuje, Skroblų g. 10, duris ir pristato naują identitetą! 

Atidarymo dieną turėsite išskirtinę galimybę pažinti bibliotekos patalpas, sužinoti apie jose kasdien vykstančius procesus ir išbandyti vedimo paviršius. 

Ir tai dar ne viskas! Iki pat vakaro jūsų lauks daug nuolat vykstančių veiklų, kuriose jus lydės bibliotekos personalas: galėsite išdidžiai įsitaisyti prie ELVIS autobuso vairo, apsilankyti garso įrašų studijose ir įrašyti sveikinimą bibliotekai, užsukti į posėdžių salę, laikinai virtusią kino teatru (su spragėsiais ir garsiniu vaizdavimu), sužinoti, kaip gimsta garsinė ar taktilinė knyga. Vaikų lauks edukacija „Kas slepiasi knygų lentynose“, o rimtesni ir vyresni lankytojai galės pasiklausyti ministro kalbos ar bibliotekos pastatą įrengusios bendrovės įspūdžių. Ir, žinoma, visų laukia staigmenos, kurių nevalia išduoti. 

Ateikite – atverkime jūsų bibliotekos duris kartu! 

Renginio programą jau netrukus rasite bibliotekos tinklalapyje labiblioteka.lt ir bibliotekos feisbuko paskyroje. Sekite naujienas! 

LAB informacija 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]

 

Spaudos, radio ir televizijos rėmimo fondas remia rubriką