LASS CENTRO TARYBOJE

 

 


Gegužės 5 d. Vilniuje įvyko ketvirtasis šiais metais LASS centro tarybos posėdis. Jame dalyvavo 11 (iš 14) LASS centro tarybos narių, Revizijos komisijos pirmininkė ir sekretorius bei kviestiniai asmenys. 

Centro tarybos nariai supažindinti su 2014 m. LASS veiklos bei finansinės atskaitomybės ataskaitų projektais ir įpareigoti pateikti savo pastabas bei siūlymus. 

LASS pirmininkas Sigitas Armonas informavo apie balandžio 23 d. Kaune įvykusį VšĮ Kauno aklųjų ir silpnaregių centro dalininkų susirinkimą. Priimtas sprendimas pakartotinai kreiptis į Kauno miesto savivaldybę dėl papildomo finansavimo centrui skyrimo. 

Tarybos nariai priėmė sprendimą apmokėti dalį išlaidų (iki 21 tūkst. eurų), susijusių su UAB "Liregus" poilsiavietės "Zelva" valgyklos pastato remontu. Taryba įpareigojo LASS pirmininką pasirašyti paskolos sutartį su VšĮ Kauno ir Marijampolės regionų aklųjų centru remonto darbams kofinansuoti. 

LASS kultūros ir meno prieinamumo komisijos pirmininkė Lina Puodžiūnienė supažindino tarybos narius su LASS kultūrine veikla ir planuojamais vykdyti projektais. Taryba pritarė šios komisijos sudėties keitimui: vietoje Laimos Zemleckienės komisijoje dirbs LASS Kelmės rajono filialo folkloro ansamblio "Ramočia" vadovas Valdas Rutkūnas. 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]