DĖMESIO!

 

I PASAULINIS DAINOS NEREGIAMS FESTIVALIS - KROKUVA 2013


Krokuvos (Lenkija) LIONS klubai rengia pasaulinį dainos neregiams festivalį "Širdies balsas". Konkursas skirtas gabiems dainininkams su regos negalia. 

Organizatoriai nori, kad aklieji ir silpnaregiai dalyviai būtų pastebėti ir galėtų pradėti tikrą profesionalią veiklą. Šio renginio organizuoti telkiasi LIONS klubai iš viso pasaulio. Klubas turi surasti gerą kompozitorių, teksto autorių ir aranžuotoją, kad šie sukurtų ir norinčiam dalyvauti gabiam žmogui su regos negalia padovanotų visiškai naują dainą. Įrašytas dainas reikia pateikti festivalio organizaciniam biurui iki 2013 metų gegužės 31 dienos. Išklausius įrašus, geriausi atlikėjai bus pakviesti savo dainą padainuoti gyvai festivalio žiūrovams. Nugalėtojus išrinks tarptautinė komisija. Savo geriausiuosius išrinks ir žiūrovai. Apdovanojimas - garsioje įrašų studijoje bus įrašyta kompaktinė plokštelė, pasirūpinta jos viešinimu. Festivalis skirtas akliesiems ir silpnaregiams iš viso pasaulio. 

Norintys dalyvauti festivalyje turi susisiekti su LIONS klubu, esančiu arčiausiai gyvenamosios vietos. 

Galima kreiptis ir tiesiogiai į festivalio organizacinį biurą. Reikėtų rašyti elektroninį laišką adresu [email protected] 

Daugiau informacijos galima rasti festivalio svetainėje www.festival.jordan.pl (anglų ir lenkų kalbomis).

Festivalio emblema 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]