FOTOAKIMIRKOS

 

 


Parašas po nuotrauka

Šių metų spalio 12 dieną Vilniuje, Lietuvos dailininkų sąjungos galerijoje, atidaryta Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centro ugdytinių darbų paroda. Šie darbai sukurti projekto "Ilsėkimės su mūzom" kūrybinėje stovykloje. Šventojoje vasarą 37 moksleiviai sukūrė 117 darbų iš smėlio, plastilino, akrilo, akmens, kartono. Parodai atrinkti 42 darbai. Anot savaitraščio "Extra" "Sensacija virtusią parodą jau užsisakė kitos parodų salės, įvairios įstaigos".

Vytauto Gendvilo nuotrauka.

 

Parašas po nuotrauka

Minint Lietuvos žmonių su negalia sąjungos dešimtmetį, spalio 20 dieną į sostinės "Siemens" areną iš visos Lietuvos sugužėjo žmonės su negalia. Talkinant 5 televizijos kanalui surengtame koncerte kartu koncertavo Lietuvos estrados žvaigždės ir geriausi žmonių su negalia meno mėgėjų kolektyvai ir atlikėjai. Netrūko scenoje ir neregių: su Violeta Riaubiškyte koncertavo vilniečių "Skroblas", su Veronika Povilioniene - panevėžiečių dainininkai. Renginyje apsilankė Lietuvos Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma, viena šios šventės globėjų.

Vytauto GENDVILO nuotraukoje: koncerto kulminacija - šventinio fejerverko nušviestoje scenoje dainuoja Virgilijus Noreika ir Onutė Matusevičiūtė su broliu Leonu.

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]