LASS RAJONU ORGANIZACIJOSE

Elena ŠIPELIENĖ

IR JAUNI, IR SUBRENDĘ...


LASS Kėdainių rajono organizacijos ansamblis "Temela", vadovaujamas Irenos Parnavienės ir Prano Bazaro, liepos mėnesį šventė dvidešimtmetį. Žmogaus amžiui - tai patys gražiausi jaunystės metai, o kaip ansambliui - brandos metai. Šventė vyko "Vikondos" pramogų centre, o šventinę nuotaiką visiems dovanojo labdaros ir paramos fondas "Viltis-Vikonda", kurio direktorė - Jolanta Uspaskich.

Ansambliečiai scenojeAnsamblio dalyviai ir muzikinis kolektyvas savo gerbėjams dovanojo liaudies dainų, romansų, giesmių, klasikinių kūrinių. Skambėjo duetai, kvartetai. Beta Kačenauskienė, Virgimantas Strazdauskas ir Zigmas Margevičius dainavo solines dainas. Stanislava Merfeldienė, Teresė Sobestijanskienė, Albina ir Algis Ulinskai ansamblyje dainuoja nuo pat įkūrimo dienos. Kiti ansamblio gretas papildė metams bėgant. Kolektyvas darnus ir gražus. Labai šmaikščiai ir originaliai vadovė Irena Parnavienė pristatė ansamblio dalyvius.

Buvo apstu prasmingų žodžių ir pašmaikštavimų. Tą popietę pramogų centre ilgai skambėjo dainos. Po koncerto ansambliečiai ir vadovai sulaukė gražių žodžių ir gėlių. LASS Kauno ir Marijampolės apskričių tarybos pirmininkas Stasys Babonas įteikė atminimo dovanėles ir padėkos raštus ilgamečiams ansambliečiams. Kėdainių rajono mero V. Muntiano vardu ansamblį pasveikino ir atminimo dovaną bei padėkos raštą įteikė savivaldybės kultūros tarnybos vadovas Kęstas Stadalnykas. Seimo nario Viktoro Uspaskicho sveikinimo žodžius ansambliui perdavė Labdaros ir paramos fondo "Viltis-Vikonda" patikėtinė Elena Skarupskienė. Nuoširdų sveikinimo žodį tarė Kėdainių bendruomenės socialinio centro direktorė Rūta Kaupienė bei daugel svečių.

Po šventinio koncerto prie vaišių stalo rinkosi svečiai, draugai, giminės, ansambliečiai.

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]