RENGINIAI

Odeta JUREVIČIENĖ

POPIETĖ SVEIKATINGUMUI PALAIKYTI


2003 m. kovo 18 dieną Šiaulių aklųjų ir silpnaregių, sergančių cukriniu diabetu, klube svečiavosi ir naujausiomis žiniomis dalijosi Šiaulių "Valerijono" vaistinės provizorė Vida Obrikienė. Provizorė supažindino su naujausiomis, populiariausiomis ir labai naudingomis sveikatai arbatomis.

Su dideliu susidomėjimu klausėmės provizorės pasakojimų ir patarimų. Ji atsakė į mūsų klausimus ir pakvietė apsilankyti bei paragauti įvairių arbatų Šiaulių miesto centre įsikūrusioje "Valerijono" vaistinės arbatinėje.

SusitikimasSusirinkę klubo nariai ir svečiai klausėsi ir diskutavo su dideliu susidomėjimu ir džiaugsmu, o pokalbį ir bendravimą pagyvino vaišės, kurias suruošėme su rėmėjų pagalba.

Prieš renginį visi dalyviai galėjo išsitirti cukraus kiekį kraujyje. Tyrimui atlikti paramą gavome iš farmacijos firmos "Eksma".

Kadangi Šiaulių aklųjų ir silpnaregių, sergančių cukriniu diabetu, klubas yra Lietuvos diabeto asociacijos narys, gavome naujai išleistus pasus, skirtus sergantiesiems cukriniu diabetu, kuriuos išdalijome savo nariams. Nuo šiol lygiuosimės į Europos Sąjungos šalis, kuriose sergantys cukriniu diabetu tokius pasus jau turi.

Šiuo susitikimu žmonės liko labai patenkinti ir skirstėsi prisimindami prieš tai vykusius renginius, minėdami, kad lauks naujų susirinkimų.

Mūsų renginį rėmė UAB "Citma" - daržovėmis ir vaisiais, saldainių fabrikas "Rūta" - saldainiais diabetikams, firma "Aventis" bei kiti rėmėjai.

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]