SVEIKINIMAI


 

 


Kauno medicinos universiteto Reabilitacinės regos laboratorijos bendradarbiai sveikina visus žurnalo "Mūsų žodis" darbuotojus, išleidusius 500-ąjį numerį.
     "Mūsų žodis" per visą savo gyvavimą išliko aktualus, įdomus, padedantis LASS nariams bei visiems jį skaitantiems.
     Visa tai sąlygoja "Mūsų žodžio" darbuotojų sąžiningas, profesionalus darbas, jų kompetencija. Tai padeda išlaikyti aukštą žurnalo lygį.
     Mums, artimai bendradarubiaujantiems su Lietuvos aklaisiais ir silpnaregiais, gerai žinomi jų darbo bei buities sunkumai. Žavimės čia dirbančių žmonių valia, darbštumu. Linkime žurnalo darbuotojams kūrybinės sėkmės toliau leidžiant žurnalą, tobulinant ir sprendžiant aktualiausias aklųjų bei silpnaregių problemas.

prof. E. Daktaravičienė, 
doc. A. Valentinienė, doc. V. Arčiulienė, 
vyr. mokslinė bendradarbė S. Purtokienė

     Prieš 10 metų rugpjūčio 28 dieną Juozas Marcinkus įsteigė knygų leidyklą "Eldija". Šis mažas laivelis per visas bangas iriasi sėkmingai, nugalėdamas visus sunkumus. Jau ne vienas šimtas išleistų knygų padovanota mūsų filialui. Mes, bibliotekos darbuotojai, jas dovanojame savo skaitytojams per įvairius renginius metu, kilnojamosioms bibliotekėlėms, šalia esančio vaikų darželio vaikams. Lietuvos aklųjų bibliotekos Klaipėdos filialo darbuotojų vardu sveikinu Jus, gerbiamas J. Marcinkau, su Jūsų mažo laivelio dešimtmečiu. Linkiu daug sveikatos ir ištvermės, kad kalnų upės tėkme bėgantys metai neištrintų Jūsų žmogiško gerumo, kad neišblėstų Jūsų taurios širdies šiluma taip greitai besikeičiančiame pasaulyje.
     Taip pat sveikinu "Mūsų žodžio" kolektyvą ir jo vyr. redaktorių Vytautą Gendvilą su 500-uoju žurnalo "Mūsų žodis" numeriu. Tai dovana ne tik aklam, bet ir reginčiajam skaitytojui, dirbančiam aklųjų sistemoje. Geros Jums sveikatos, taiklios minties, darbščių rankų. Tegul visų rašančiųjų gražūs žodžiai visada žydi Jūsų gražiame sode.

Lietuvos aklųjų bibliotekos
Klaipėdos filialo vedėja Monika Biriukova

     Nuoširdžiai sveikinu jubiliejinio 500-ojo žurnalo numerio proga, linkiu buvusiems žurnalo darbuotojams, dabartiniam kolektyvui ir vyriausiajam redaktoriui Vytautui Gendvilui gerų kūrybinių minčių, ištvermės ir sėkmės.

     LASS Panevėžio įmonės
     generalinis direktorius Alfonsas Kudaras

    
 

* * *
[Turinys] | [Grįžti]