18 04 13  Sveiko gyvenimo būdo stovykla

LASS respublikinis centras (RC) pradeda registraciją į sveiko gyvenimo būdo ir psichologinės harmonijos mokomąją stovyklą.

Stovykla vyks rugpjūčio 20-26 d. Šventojoje, LASS poilsio namuose "Spindulys". Ji skirta 40-60 m. amžiaus regėjimo negalią turintiems žmonėms. Programoje dalyvaus 14 dalyvių, jiems talkins 3 savanoriai. Vyks sveikos gyvensenos paskaitos, fizinės kultūros ir meno terapijos praktiniai užsiėmimai, dalyviai bus maitinami taikant vegetarinės mitybos principus. Norinčius dalyvauti LASS RC kviečia užpildyti dalyvio anketą iki birželio 1 dienos. Anketą galima rasti LASS interneto tinklapyje www.lass.lt. Kilus klausimams prašome kreiptis į Liną Puodžiūnienę el. paštu [email protected].

Stovyklos metu bus daug praktinės veiklos, todėl jo dalyviai, prieš registruodamiesi, prašomi įvertinti savo sveikatos būklę ir galimybę atlikti fizinius pratimus. Sveiko gyvenimo būdo stovyklos - naujos ir LASS nariams dar mažai žinomos, tačiau pirmieji atsiliepimai byloja, kad jos gali tapti populiarios kaip ir kūno kalbos stovyklos ar kiti tradiciniais jau tapę renginiai.