Forumas

 

Rinkimų arena


 

Birželio 8–9 d. Vilniuje vyks LASS XXXIV ataskaitinis-rinkiminis suvažiavimas. Pagal LASS įstatus, kiekvienas į LASS ne vėliau kaip prieš trejus metus įstojęs pilnametis jos narys, fizinis asmuo su regos negalia, turi teisę iškelti savo kandidatūrą į LASS tarybą ir LASS pirmininko pareigas. Apie tai jis turi raštu LASS buveinės adresu arba elektroniniu paštu pranešti ne vėliau kaip prieš 30 kalendorinių dienų iki LASS suvažiavimo. Iki įstatuose numatyto termino savo kandidatūras į LASS pirmininkus iškėlė 3 LASS nariai: Sigitas Armonas, Fortūnatas Grygas ir Paulius Kalvelis. Primename, kad kandidatas į LASS pirmininkus turi pasiūlyti ir savo pavaduotojo, kuriuo gali būti tik pilnametis LASS narys, fizinis asmuo su regos negalia, priimtas į LASS ne vėliau kaip prieš trejus metus, kandidatūrą. Spausdiname kandidatų į LASS pirmininkus prisistatymus ir svarbiausias būsimos jų veiklos programines nuostatas. Kandidatai savo programas, veiklos kryptis rengė ir strategavo savarankiškai, redakcija neatsako už jų išsakytas nuomones ar teiginių tikslumą. 

Kandidatų į LASS pirmininkus prisistatymus spausdiname abėcėlės, pagal pavardes, tvarka. Tokia pat tvarka straipsnių pabaigoje pateikiame 28-ių prašymus pateikusių kandidatų į LASS tarybą sąrašą.

 

 

Kandidatai į LASS tarybą:

Remigijus Bagdonas, Vilmantas Balčikonis, Mindaugas Dvylaitis, Vytautas Gendvilas, Vytautas Girnius, Rasa Guzaitė, Jolanta Ivanauskienė, Irma Jokštytė, Odeta Jurevičienė, Paulius Kalvelis, Leonas Kirkilovskis, Aleksėjus Konovas, Kazys Kuneika, Kristina Mačiutaitė, Jurmantas Maselis, Žygimantas Matusevičius, Virginija Pukenienė, Andžėjus Ravanas, Sigitas Sinkevičius, Laima Stelingienė, Giedrius Stoškus, Grita Strankauskienė, Asta Šalkauskė, Mindaugas Triušys, Egidijus Urna, Juozas Valentukevičius, Aloyzas Vilimas, Daina Vitkauskienė.

 

PATAISYMAS. Dėl techninių nesklandumų registruojant kandidatų į LASS tarybą prašymus, į sąrašą nebuvo įtrauktas Sigito Sinkevičiaus prašymas, kuris yra galiojantis. Papildome kandidatų sąrašą ir keičiame pretendentų į LASS tarybą skaičių – 28.

  

 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]

 

Spaudos, radio ir televizijos rėmimo fondas remia rubriką