LASS CENTRO TARYBOJE

 

 


Balandžio 27 d. Vilniuje įvyko LASS centro tarybos posėdis. Jame dalyvavo 11 (iš 14) LASS centro tarybos narių, LASS revizijos komisijos pirmininkė G. Padribonienė ir kviestiniai asmenys. 

Posėdyje patvirtintas VšĮ "PBC" 2015 m. ūkinės-finansinės veiklos balansas ir veiklos ataskaita. Siekiant efektyviau valdyti LASS nekilnojamąjį turtą, priimtas sprendimas likviduoti VšĮ "PBC". Šios įstaigos turtą, jos teises ir pareigas pagal galiojančias sutartis nuspręsta perduoti VšĮ LASS respublikiniam centrui. 

LASS revizijos komisija buvo supažindinta su 2015 m. LASS centro tarybos veiklos bei finansinės atskaitomybės ataskaitų projektais. Centro taryba pritarė ataskaitų projektams ir teikia jas LASS XXVII suvažiavimui. Su šiais dokumentais galima susipažinti www.lass.lt svetainės skiltyje Apie mus/Suvažiavimas/Artimiausias Suvažiavimas. 

Vadovaujantis 2014 m. spalio 14 d. Lietuvos Respublikos akcinių bendrovių ir uždarųjų akcinių bendrovių įstatinio kapitalo ir vertybinių popierių nominalios vertės išraiškos eurais ir bendrovių įstatų keitimo įstatymo 6 str. 2 d., priimti sprendimai dėl UAB "Liregus" ir UAB "Regseda" įstatų pakeitimo - juose bendrovių įstatinis kapitalas konvertuojamas į eurus. 

Posėdžio dalyviai informuoti apie š.m. balandžio 19 d. LASS regėjimo neįgaliųjų teisių gynimo ir socialinių reikalų komisijos posėdyje priimtus sprendimus. 

Tarybos nariai pritarė VšĮ Panevėžio ir Utenos regionų aklųjų centro prašymui skirti lėšų patalpų, esančių Staniūnų g. 66, Panevėžyje, remontui. 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]