SVEIKINAME!

 

Mieli aklieji, silpnaregiai ir jų bičiuliai!


Organizacijos 80-metis, kaip ir žmogaus gyvenimas, liudija nueitą ilgą veiklos kelią, brandą, įgytą patirtį. Kartu tai geriausias mūsų visų susiklausymo, gebėjimo prisitaikyti prie laikmečio pokyčių ir nuoširdaus siekimo eiti šviesos, pažangos keliu įrodymas.

Dar prieškario Lietuvoje pirmieji organizacijos kūrėjai padėjo pamatus tolesnei Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos veiklai. Jų mintys ir darbai visada bus gyvi mūsų atmintyje. Jūs, ilgamečiai organizacijos nariai, savo supratimu, nuoširdžiu darbu, aktyvumu ir ryžtu padėjote organizacijai augti ir stiprėti, išgyventi negandas, ekonominius pokyčius ir sulaukti šios gražios sukakties. Džiaugiamės, kad niekada nebuvote ir nesate abejingi organizacijos likimui ir nuoširdžiai dėkojame už tai, kas joje sukurta geriausia.

Visus aštuoniasdešimt metų šalia neregių ir silpnaregių buvote taip pat ir Jūs, regintieji aklųjų bičiuliai ir bendradarbiai! Nuoširdžiai jiems padėjote ir prisidėjote prie organizacijos augimo, suklestėjimo ir brandos.

Sveikiname Jus visus, mielieji, Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos 80-mečio proga! Linkime sveikatos, kasdienės sėkmės, dvasinės stiprybės ir daug gražių gyvenimo akimirkų. Būkime ir toliau drauge!

LASS pirmininkas Osvaldas Petrauskas

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]