MUS REMIA

Vytautas GENDVILAS

LIONS TRADICIJA


Scenoje aktorius ir dainininkas K. SmoriginasGegužės 10 dieną Vilniaus rotušėje kasmetinį tradicinį labdaros koncertą surengė "Sostinės LIONS" klubas. Klubo nariams, jų artimiesiems, bičiuliams skirtą koncertą, kurį vedė dainininkas ir renginių vedėjas Vytautas Kernagis, pradėjo Juliaus Kurausko vadovaujamas rotušės gitarų orkestras. 24 gitaristai grojo legendinės grupės "The Beatles" kūrinius. O į "Meilės trikampį" susibūrę muzikantai ir dainininkai Kostas Smoriginas, Neda Malūnavičiūtė ir Olegas Ditkovskis publiką žavėjo jau pamėgtomis ir naujomis dainomis.

"Sostinės LIONS" klubas įsikūrė prieš aštuonerius metus. Jo, kaip ir kitų visame pasaulyje veikiančių LIONS klubų, vienas iš pagrindinių tikslų - padėti akliesiems ir silpnaregiams. Šiam tikslui Vilniaus "Sostinės LIONS" klubas kasmet skiria keliolika tūkstančių litų.

Šiemet, kaip ir pernai, pagrindinis labdaros akcijos tikslas - nuvežti akluosius ir silpnaregius vaikus prie Baltijos jūros. Pasak klubo prezidento Algimanto Kundroto, jei vaikai negali pamatyti jūros, tai tegu ją bent išgirsta.

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]