MUS REMIA

 

 


LASS UAB "Liregus" darbuotojus aplankė koncerno "MG Baltic" Kalėdų Senelis ir trys Snieguolės. Maisto produktų paketais apdovanota per 100 įmonėje dirbančių aklųjų ir silpnaregių.

LASS Alytaus rajono organizacija dėkoja siuvimo fabrikui "Lelija" už drabužius, kurie Naujųjų metų proga padovanoti dvidešimčiai organizacijos narių.

LASS Radviliškio rajono organizacija dėkoja Špajerio (Vokietija) bendrijos nariams už drabužių labdarą.

LASS Trakų rajono ir Elektrėnų miesto organizacija dėkoja Elektrėnų savivaldybei, skyrusiai lėšų projektui "Aklųjų ir silpnaregių sveikatos, reabilitacijos ir savarankiško gyvenimo įgūdžių stiprinimas". Už gautas lėšas 25 Elektrėnų savivaldybės teritorijoje gyvenantys aklieji ir silpnaregiai aprūpinti tiflopriemonėmis: laikrodžiais, baltosiomis lazdelėmis, buitine technika.

Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centras dėkoja Radomo (Lenkija) miesto tarybos deputatams Z. Neskai ir D. Golembiovskiui už finansine paramą, Radomo aklųjų ir silpnaregių mokyklos direktoriui N. Barščevskiui už metodinę ir finansinę pagalbą ugdant specialiųjų poreikių mokinius. Taip pat LASUC dėkoja UAB "Rimvesta" už padovanotus mokyklinius suolus keturioms centro klasėms, UAB "VPC" direktorei R. Mikėnienei už centro 2 a klasei padovanotus mokyklinius baldus.

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]