DĖMESIO!

 

RYŠIO PRIEMONĖS PIGIAU


Nuo kovo 1 d. neįgalieji ir jų organizacijos gali naudotis telefono, interneto ir kitų ryšio paslaugų lengvatomis. Tokią galimybę suteikia Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos bei AB "Lietuvos telekomas" pasirašytas susitarimas.

"Džiugu, jog neįgaliesiems suteikiame išties nemažą lengvatų paketą, ypač naudotis interneto paslaugomis, - sakė Socialinės apsaugos ir darbo ministrė V. Blinkevičiūtė. - Tai labai svarbu, nes internetes - viena iš priemonių neįgaliam žmogui susirasti draugų, bendrauti, mokytis, tobulėti, keliauti ir pažinti pasaulį".

Nuolaidomis galės naudotis asmenys, turintys I ir II gurpės invalidumą, visiškos negalios asmenys ir neįgalūs vaikai iki 16 metų. Neįgalieji sulauks 50 proc. nuolaidų "Atviro tako" interneto paslaugoms. Šiomis paslaugomis jie galės naudotis 60 val. per mėnesį mokėdami 10 Lt, taip pat jiems bus taikomos nuolaidos telefono linijai įrengti bei kitos lengvatos. Nuolaidos interneto ryšiui bei balso paslaugoms bus taikomos ir neįgaliųjų organizacijoms.

Paraiškas dėl nuolaidų bendrovei "Lietuvos telekomas" galima pateikti iki 2004 m. rugsėjo 1 d. Paraiškos priimamos bet kuriame "Lietuvos telekomo" padalinyje, taip pat paštu, siunčiant paraiškas į vieną iš penkių bendrovės regionų klientų aptarnavimo centrų bei nemokamu fakso numeriu 8-800-50500. Iš esamų bendrovės klientų paraiškos priimamos nemokamu telefonu 117.

"M.Ž." informacija

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]